Tregime për kecin bardhosh PDF ð Tregime për MOBI


Tregime për kecin bardhosh Tregime për kecin bardhosh PDF ð Tregime për MOBI tregime download, për pdf, kecin book, bardhosh mobile, Tregime për download, Tregime për kecin bardhoshTregime për kecin bardhosh MOBILet rsi m si p r nx n sit e shkoll s fillore.

  • Paperback
  • 22
  • Tregime për kecin bardhosh
  • Ramadan Pasmaçiu
  • Albanian
  • 06 May 2018
  • 995156528X

About the Author: Ramadan Pasmaçiu

Tregime për kecin bardhosh PDF ð Tregime për MOBI tregime download, për pdf, kecin book, bardhosh mobile, Tregime për download, Tregime për kecin bardhoshTregime për kecin bardhosh MOBIPasma iu lindi n Berat dhe shtat vje aren e kreu n Shkoll n e Tregut t vendlindjes N dhjetor mbaroi Teknikumin e Naft s n Ku ov N shtator , me rekomandim t Lidhjes s Shkrimtar ve e Artist ve t Shqip ris , p r prirje t ve anta letrare, u d rgua n deg n e Gjuh s e Tregime për MOBI :✓ t Let rsis Shqipe t Fakultetit Histori FilologjiPas diplomimit, u em rua drejtor i shkoll s s Sh ngjergjit t Tiran s, prej nga u t rhoq n gazet n Bashkimi , tek punoi gjer n vitin M tej sh rbeu si gazetar n M suesi dhe vjet kryeredaktor i revist s letraro artistike p r f mij Yllkat q nga krijimi i saj U njoh si publicist i suksessh m qysh nga vitet e para t pun s, me botime n organet e shtypit t p rditsh m e atij periodikN vitet u pranua an tar i Lidhjes s Shkrimtar ve e t Artist vePrej at her nis n t shihnin drit n e botimit vit pas viti librat e tjer t mosh s s ul t e t mesme shkollore Pranver , Kasollja , Kori gazmor , Sa mir , Ermalushi, sylarushi dhe t tjer t , Leka , P rralla t v rteta , Lart n mal etj shum nga t cil t u nderuan me mime t para komb tareShkrimtari Ramadan Pasma iu sht nj nd r krijuesit q ka l vruar me sukses t gjitha gjinit letrare mimet e para i jan dh n atij edhe n mjaft pjes t plota teatrale si K ndon Etleva , Dudushi , Kur harron detyr n , Un , Shpresa dhe ajo etj M pas ai krijoi vepra t mir pritura p r lexuesin e rritur, si Metamorfoz , Ju flas me zem r t hapur , Doda etjN vitin ai meritoi mimin e madh shtet ror Migjeni p r romanin n kat r v llime Udh ve t f mij ris Me p rmbysjen e regjimit diktatorial e me vendosjen e demokracis n vendin ton , krijimtaria e tij mori nj vrull t ri T t rheqin v mendjen romanet e tij voluminoz me tem nga jeta e gjall Ata shquhen p r mjesht rin artistike t t shkruarit, p r gjuh n e pasur, figurat e q mtuara, p r meditimet, skalitjen e larmishme t karaktereve, si edhe p r idet e m dha q mbartin.10 thoughts on “Tregime për kecin bardhosh

  1. Berna Berna says:

    Tregime për kecin bardhosh PDF ð Tregime për MOBI tregime download, për pdf, kecin book, bardhosh mobile, Tregime për download, Tregime për kecin bardhoshTregime për kecin bardhosh MOBItregim per kecin bardhosh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *