Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback


    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback melegakan perasaan aku dan membuatkan aku tenang Aku juga sedang mencari definisi berkenaan lelaki baikBagaimanakah lelaki itu dikatakan lelaki baik."/>
  • Paperback
  • 131
  • Lelaki Baik
  • Bahruddin Bekri
  • Malay
  • 15 June 2019
  • null

10 thoughts on “Lelaki Baik

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBOrang kata, apa apa jenis novel atau drama filem bersiri, pastinya yang pertama itulah yang paling seronok Bila datang sekuelnya, ia akan jadi kurang ummph Mungkin Membaca catatan Tuan Bahruddin Bekri kali ini masih menyenangkan, malah pada pendapatku lebih baik daripada edisi Hati Emak.Di sini sebenarnya watak seperti Citra Indah Qalisa, Tuan Pangkah, Ibu Rayyan, Puan Musalmah, Ahmad Zuhri selaku pembantu bilik mayat dan Mahmud si pekerja kilang dikenalkan Bertitik tolakkan inilah baru ki Orang kata, apa apa jenis novel atau drama filem bersiri, pastinya yang pertama itulah yang paling seronok Bila datang sekuelnya, ia akan jadi kurang ummph Mungkin Membaca catatan Tuan Bahruddin Bekri kali ini masih menyenangkan, malah pada pendapatku lebih baik daripada edisi Hati Emak.Di sini sebenarnya watak seperti Citra In


  2. kuzzeen kuzzeen says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBUntuk dinobatkan sebagai lelaki baik, seseorang itu perlu i Sentiasa berterus terang atauii Warded atas sebab2 kesihatan yang boleh membawa maut atauiii Discharge daripada w


  3. Mira Ishak Mira Ishak says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBIni siri pertama yang aku baca bagi DMD ni Mengisahkan Idlan Rayyan yang menulis diari hampir setiap hari bagi bulan Febr


  4. Shila Adnan Shila Adnan says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBRecommended bagi pembacaan ringan santai Sudah lama tak baca karya beliau Bila dapat merasa balik karya penulis, memang terubat rindu Adakala aku tersentuh, adakala aku ketawa riang Aku amat suka akan humour beliau Aku juga suka dengan nilai2 baik yang penulis cuba terapkan dalam buku ini Onto the next one pula


  5. Syida Mrs Nick Syida Mrs Nick says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBAjaib sebab jari tertekan pada 5 bintang utk buku ni.pasal apa yer selalunya plg best pun dapat 4 bintang antara sebabnya jenaka yg amat halus sentuhannya tapi bila part yg kelakar boleh keras perut dibuatnya.unsur ilmiah untuk membuat ayat dlm bahasa melayu tinggi cara pengayatan yg lebih baik kn ambik nota lps ni unsur sejarah ada pulak yg rajin menceritakan sejarah dgn nilai moral.tak lupa juga unsur keugamaan yg kita bole


  6. Aqeelah Aqeelah says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBBuku yg bermotivasi dengan penggunaan kata yang santai Saya suka bagaimana setiap orang yang berbicara dalam buku ini, pasti ada kata kata azimat yang membuatkan saya yang teruja Dalam pencarian definisi lelaki baik, saya sendiri melakukan refleksi bahawa adakah saya juga dikategorikan sebagai perempuan yang baik.Sejujurnya buku ini telah memotivasikan saya sendiri untuk kembali mencintai buku itu sendiri Tahniah baharuddin bekri atas karya yang ikhlas ini


  7. MamaErra MamaErra says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBIbu merestui kamu sepanjang masa Kamu anak ibu dan satu harapan ibu, Allah itu ada dan jangan sesekali lupakan dia Saat kamu susah, senang dan sebagainya Itu sudah cukup untuk ibu, kerana apabila ibu sudah tiada nanti, ingatan kamu kepada Allah yang


  8. مستور١ مكنن مستور١ مكنن says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBoh buku ni sebenarnya ada akak tu penah cakap buku ni best tapi agak susah nak carik sekalikan housemate ak ada die yang beria suh ak baca then die dah bagi tau kat mana nak carik buku2 camni kat mph susah nak jumpe yes dah ada panduan tak sabar nak g kedai buku tu ok berkenaan buku ni best jugak simpel yet banyak ilmu kene baca lah yang penting


  9. Nur Asilah Nur Asilah says:

    Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDFEPUBsantai


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lelaki BaikLelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDF/EPUBDiari bulan Januari yang aku tulis dalam buku laporan sains sudah hilang Diari ini diari kedua aku Tujuan aku membuat diari ini bukan lagi kerana niat mahu belajar Bahasa Melayu Tinggi kerana aku sudah kecewa dalam ujian BMT dahulu Kini,aku menulis diari kerana merasakan menulis diari boleh melegakan perasaan aku dan membuatkan aku tenang Aku juga sedang mencari definisi berkenaan lelaki baikBagaimanakah lelaki itu dikatakan lelaki baik.


About the Author: Bahruddin Bekri

Lelaki Baik MOBI ✓ Paperback lelaki free, baik kindle, Lelaki BaikLelaki Baik PDF/EPUBIs a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the Lelaki Baik book, this is one of the most wanted Bahruddin Bekri author readers around the world.