Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓

Selimut Malam Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDF/EPUB Kerana suka, Dania buat kerja gila Kerana suka dia terima lamaran Haidar Walhal dia tahu, lamaran itu hanya untuk menghalalkan yang haram, bukan untuk sebuah kasih sayangTapi, ada yang Haidar tidak tahu kenapa dia sanggup lakukan begitu Semua orang tak boleh tahu apa yang berlaku Anggap saja antara kita tak pernah jadi apa apa Dania tunduk, sembunyikan wajah Mahu berkata kata tapi tiada suara I tahu you tak pernah sayang I Tapi liurnya terasa sangkut di kerongkong sendiri Cara you buang I ni, buat I rasa terhina I tahu you kuat Suara Haidar bagai memujuk Tangan naik menyentuh pipi isteriDania senyum dalam tangis Kalau apa yang dia beri selama ini belum cukup untuk mengikat hati Haidar, dia akur Siapalah dia untuk berdiri di sebelah Haidar yang hebat Haidar yang punya segalanya kecuali cinta dan kasih sayang Maksudnya, you dah puas dengan I Suara Dania hampir tidak terkeluar Haidar berpaling Sebut tentang puas Jika bersama Dania dia tak pernah tahu erti puas Tapi, ada sesuatu yang mengharuskan dia melepaskan Dania dari genggaman Akan wujudkah sebuah rasa yang bernama cinta di antara hati mereka Jika tidak, mungkinkah akan ada orang ketiga.


About the Author: Hani Fazuha

Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDF/EPUB Is a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the Selimut Malam book, this is one of the most wanted Hani Fazuha author readers around the world.



10 thoughts on “Selimut Malam

  1. Mai Mai says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUB3.5 Selimut MalamKerana suka Dania buat kerja Gila.Kerana suka Dania terima lamaran HaidarWalhal dia tahu lamaran itu hanya untuk menghalalkan yang


  2. Azizah Azizah says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBSelimut MalamAntara karya terbaik HF walaupun tema yang diangkat mungkin saja biasa biasa sahaja seperti yang sentiasa HF war warkan di laman fbnya Walaupun teaser yang selalu dipaparkan selalu menjadi kegilaan peminat HF, namun ternyata karya ini masih lagi boleh diterima akal untuk dibaca walaupun kadang kala terganggu dengan aksi manja Haidar Dania.Rasa geram terhadap Haidar lebih mendominasi perasaan sepanjang menemani luahan dari hati Dania Walaupun POV3 yang digunakan, kisah lebih banyak Selimut MalamAntara karya terbaik HF walaupun tema yang diangkat mungkin saja biasa biasa sahaja seperti yang sentiasa HF war warkan di laman fbnya Walaupun teaser yang selalu dipaparkan selalu menjadi kegilaan peminat HF, namun ternyata karya ini masih lagi boleh diterima akal untuk dibaca walaupun kadang kala terganggu dengan aksi manja Haidar Dania.Rasa geram terhadap


  3. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBSaya dengar kata penulisnya jangan letak harapan yang tinggi pada buku ini dan saya setuju.Pada saya buku ini tiada isu yang berat selain isu tentang hati dan perasaan seorang Dania dan Haidar Selimut Malam yang lebih banyak berkisar pada pergolakan dalaman hati Dania yang sukar melepaskan Haidar walaupun telah termaktub perjanjian antara mereka sebelum berkahwin.Yang lain lain tu anda baca dan nilai sendirilah ___


  4. nilam nilam says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBcerita simple yg best dari Hani Fazuha..kisah Haidar yg mengikat Dania dgn wang semata2 kerana kecewa dgn Maya yang tidak mahu berkahwin..Dania pula terpaksa terima tawaran Haidar kerana emaknya yg sakit dan hatinya mmg ada Haidar..walaupun berkahwin rahsia dan byk syarat yg diberi Haidar, mereka bahagia..tp selepas 3 bulan, Maya kembali dan Dania diingatkan ten


  5. nurazirahvu nurazirahvu says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBpertama sekali, saya bukan peminat hani fazuha mungkin itu antara salah satu sebab knp rating yg sy bgi mcm tu.selimut malamsaya tak jumpa apa2 keistimewaan dalam naskah ni walaupun bab agama ad tercelit sedikit tpi itu yg biasa sahaja selebihnya saya rsa isi dalamnya kosong tiada apa2 yang menarik.kurang lagi satu bintang, knp kerana penggunaa


  6. mrsbudu mrsbudu says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBnon stop read this book till d end..storyline ni macam penah terbace tapi penyampaian HF pastinya slalu membuai2..geram ngn haidar yg nampak sgt tamaknya..maya nak dania pon nak first time rasenya geram ngn watak hero HF..suke tang dania toreh jari haidar. terasa ngeri. tapi iols suke wanita yg berani hahahaha pape pon iols suke dengan ending citer ni


  7. Ella Ella says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBCerita yg biasa2 sahaja Ego seorang lelaki kerana kehendak hati tak diturutkan oleh buah hati nun jauh di lain benua, buat dia melamar Dania menjadi isteri Memberi dan menerima kerana bersebab yg menjerat dua hati Ok je..Rated as mild stress after reading Jodoh Untukku Asal bahagia 2.0, saya tak baca as I have read extended novel b4 this.


  8. Hajar Hajar says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBMacam makan cotton candy Manissss p


  9. Kucc _Aprilsnow Kucc _Aprilsnow says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBBagi saya, ini karya terbaik beliau Segalanya diadun dengan begitu cemerlang Naskhah dewasa yang dipersembahkan secara santai tapi sarat dengan permainan emosi dalaman.1 Tema Cinta Digarap sebaiknya agar tidak menjadi cinta yang memualkan Tema cinta yang nampak biasa biasa sahaja, tapi adunan rencah yang mengelil


  10. Harnani Husin Harnani Husin says:

    Paperback Ê Selimut Malam MOBI ✓ selimut mobile, malam ebok, Selimut MalamSelimut Malam PDFEPUBlain orang lain pandangannyalain orang lain citarasanyatak d idea nak review apahanya bintang saja la


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *